Selecteer een pagina

24/7 service

Verkoop

Reparatie

24/7 service

Verkoop

Reparatie

Home ยป Elektrotechnisch installatiebedrijf

Elektrotechnisch installatiebedrijf

G. van Hoef Elektrotechniek is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat is gevestigd in Barneveld. Bij ons vindt u elektrotechniek zoals het hoort te zijn, net zoals vroeger. Nooit doet u tevergeefs een beroep op ons. Dag in dag uit staan wij voor u klaar en laten u nooit in de kou staan. Dat is wat u kunt verwachten van ons.

Geen installatie is te gek voor ons elektrotechnisch installatiebedrijf

U schakelt ons elektronisch installatiebedrijf in Barneveld voor elk type installatie in. Wilt u een nieuwe elektrische installatie laten aanleggen in uw nieuwbouwwoning? Of wenst u de installatie in uw huidige woning aan te passen? Of wellicht wilt u tuinverlichting aanleggen? Wij doen het graag voor u. Met expertise van alle voorkomende elektrotechnische installatiewerkzaamheden bent u bij ons altijd verzekerd van een vakkundige aanpak. Met de volgende werkzaamheden zijn wij u graag van dienst:

  • Stalinstallatie bij boerenbedrijven
  • Installatie van tuinverlichting
  • Leggen en verleggen van leidingen
  • Ventilatie plaatsen van wandcontactdozen
  • Aanleggen van een groepenkast

Zijn er andere werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren? Laat het ons zeker weten. De kans is groot dat ons elektrotechnisch installatiebedrijf uit Barneveld u ermee van dienst kan zijn.

24/7 staan wij tot uw dienst

Treedt er buiten werktijd een storing op? Geen nood! Ook dan zijn wij u graag van dienst. Zit u bijvoorbeeld zonder stroom of kunnen de werkzaamheden van uw bedrijf zich niet voortzetten? Maak dan gebruik van onze calamiteitenservice. Bij ons kunt u altijd terecht.

Zo schakelt u ons elektrotechnisch installatiebedrijf in

Maakt u graag gebruik van onze expertise op het gebied van elektrotechniek? Of wilt u onze calamiteitenservice inschakelen? Schakel de hulp van uw elektricien in! Neem contact op via 0342 – 42 29 25 en vertel ons wat wij voor u kunnen betekenen. 

Andere bekeken ook:

%%LinkStructuur1%%

Neem contact op