Selecteer een pagina

24/7 service

Verkoop

Reparatie

24/7 service

Verkoop

Reparatie

Home ┬╗ Extra stroomgroep aanleggen

Een extra stroomgroep laten aanleggen

Een extra stroomgroep aanleggen kunnen de gespecialiseerde medewerkers van G. Van Hoef Elektrotechniek uit Barneveld als geen ander. Met ruim 35 jaar ervaring in de elektrotechniek op zak gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Voorkom overbelasting van bestaande groepen in uw meterkast en laat eenvoudig een extra stroomgroep aanleggen door ├ęchte vakmensen.

Wilt u een extra stroomgroep laten aanleggen? Wij staan voor u klaar!

Zorg ervoor dat de stroom in uw huis goed verdeeld is en laat door onze specialisten een extra stroomgroep aanleggen. Dit is geen hele uitgebreide klus, maar het dient wel zorgvuldig te worden uitgevoerd en dat is precies waar ons bedrijf voor staat. Is de klus die u voor ogen heeft iets groter, bijvoorbeeld het aanleggen van een meterkast? Ook dan staan wij voor u klaar! Ga met een van onze enthousiaste installateurs in gesprek en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Ga een vrijblijvend gesprek aan

Profiteer van onze diensten door te informeren naar wat de mogelijkheden zijn voor u. Geen enkele uitdaging ons te gek, dus u doet nooit tevergeefs een beroep op ons. Dus als u op zoek bent naar een elektricien in regio Ede om een extra stroomgroep aan te leggen, neem dan contact op met ons bedrijf uit Barnveld. U bereikt ons via 0342 22 10 09, of door een e-mail te sturen naar g.v.hoef@kliksafe.nl.

Neem contact op

G. van Hoef Elektrotechniek