Selecteer een pagina

24/7 service

Verkoop

Reparatie

24/7 service

Verkoop

Reparatie

Home ยป Installatiebedrijf Barneveld

Installatiebedrijf Barneveld

G. van Hoef Elektrotechniek is een installatiebedrijf gevestigd in Barneveld, niet ver gelegen van Lunteren. Bij ons vindt u nog de echte elektriciens van vroeger. Kent u ze nog? Die elektriciens waar u nooit onnodig een beroep op doet en die altijd voor u klaarstaan. Echte vakmensen waarvoor geen enkele klus te gek is.

Een zee aan mogelijkheden bij ons installatiebedrijf in Barneveld, nabij Lunteren

Waarvoor wilt u graag de diensten van een installatiebedrijf in regio Barneveld en Lunteren inschakelen? Wij zijn u graag van dienst met alle voorkomende elektrotechnische installatiewerkzaamheden voor nieuwbouw, maar ook voor verbouw en renovatie. Van het aanleggen of aanpassen van een groepenkast tot aan het plaatsen van ventilatie en wandcontactdozen en het leggen en verleggen van leidingen, wij doen het graag voor u.

Verkoop en reparatie van witgoed bij ons installatiebedrijf in Barneveld, dichtbij Lunteren

Naast het verzorgen van diverse installatiewerkzaamheden, hebben wij nog veel meer te bieden. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van witgoed. Wasmachines, drogers, vaatwassers en zelfs koelkasten, u vindt het allemaal bij ons. U kunt rekenen op goede garantie, gratis bezorging én geen voorrijkosten. Mits u binnen een redelijke straal van ons installatiebedrijf – en dus dichtbij Barneveld en Lunteren – woont.

Ook ervaren wat echte service is?

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Contacteer ons en laat uw wensen weten. U bereikt ons door te bellen naar 0342 – 42 29 25 of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden die wij aanbieden? Of wil u iets anders vragen? Ook dan mag u onze specialisten in elektrotechniek altijd bellen. 

Andere bekeken ook:

%%LinkStructuur1%%

Neem contact op