Selecteer een pagina

24/7 service

Verkoop

Reparatie

24/7 service

Verkoop

Reparatie

Home » Installatietechniek Ede

Installatietechniek Ede

De enige echte specialist op het gebied van installatietechniek in de regio Barneveld en Ede? Dat is G. van Hoef Elektrotechniek. Bij ons ontvangt u de service van vroeger. Kunt u het zich nog herinneren? Die elektriciens waar u altijd een beroep op kon doen en die u nooit in de kou lieten staan? Die lieten zien wat echt vakmanschap is?

Wat te verwachten van de specialist in installatietechniek in regio Ede en Barneveld?

De wereld van installatietechniek kent geen geheimen meer voor ons bedrijf uit omgeving Ede, Barneveld welteverstaan. Zo zijn wij u van dienst met alle voorkomende elektrotechnische installatiewerkzaamheden. Dit doen wij bij nieuwbouw, maar ook bij renovaties en verbouwingen. Met de volgende werkzaamheden zijn wij u graag van dienst:

  • Leggen en verleggen van leidingen
  • Ventilatie plaatsen
  • Plaatsen van wandcontactdozen
  • Groepenkasten aanleggen en uitbreiden
  • Tuinverlichting
  • Stalinstallatie bij boerenbedrijven

Heeft u een andere klus op het gebied van elektrotechniek in Barneveld en Ede? De kans is groot dat wij u ermee kunnen helpen. Neem daarom gerust contact met ons op en kom te weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Spoedgeval? Wij helpen u uit de brand

Het is altijd mogelijk dat er een elektrische storing optreedt. Voornamelijk bij bedrijven kan dit grote gevolgen meebrengen. Zo liggen de werkzaamheden tijdelijk stil met alle gevolgen van dien. In deze situaties helpen wij u graag uit de brand. Dag en nacht zijn wij u van dienst om uw storing te verhelpen en zo een noodgeval te voorkomen.

Geen enkel probleem is ons te gek

Voor welke installatietechniek klus wenst u ons bedrijf uit Barneveld, dichtbij Ede gelegen, in te schakelen? Met onze uitgebreide expertise is geen enkele klus te gek voor dé elektricien van Ede. Laat vandaag nog uw wensen weten door te bellen naar 0342 – 42 29 25 of ons contactformulier. Dan staan wij binnen korte tijd bij u op de stoep om de installatietechniek te verzorgen. Ook als u nog meer informatie wilt of nog andere vragen heeft kunt u ons natuurlijk altijd bellen. 

Andere bekeken ook:

%%LinkStructuur1%%

Neem contact op