Selecteer een pagina

24/7 service

Verkoop

Reparatie

24/7 service

Verkoop

Reparatie

Home ยป Stalverlichting

Stalverlichting

Door gebruik te maken van stalverlichting en stalventilatie zorgt u voor een fijn leefklimaat voor uw dieren. Vooral in de zomer kunnen de temperaturen in de stal flink oplopen. Dit zorgt er mogelijk voor dat de dieren gestrest raken. Draagt u ook bij aan een prettig leefklimaat voor uw dieren en hiermee dierenwelzijn? Neem dan direct contact op met G. van Hoef Elektrotechniek uit Barneveld voor het aanleggen van stalverlichting en stalventilatie.

Vakmanschap en kwaliteit bij de installatie van uw stalverlichting en ventilatie

Ons elektronicabedrijf, gevestigd in Barneveld, verzorgt graag de stalverlichting en stalventilatie voor u. Stalinstallatie is een van de specialisaties waarvoor u bij ons terecht kunt. Niet voor niets zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd elektrotechnisch installatiebedrijf voor veel boerderijen in de omgeving van Barneveld. Wanneer u ons inschakelt voor de installatie van stalventilatie en stalverlichting kunt u altijd rekenen op vakmanschap en een persoonlijke service. Op deze manier zorgen we ervoor dat u volledig tevreden bent.

Dag en nacht de beste service

Als eigenaar van een boerderij weet u als geen ander wat voor gevolgen het met zich meebrengt wanneer plots de stroom uitvalt. Uw werkzaamheden komen helemaal stil te liggen en de stallen worden niet meer geventileerd. Het is belangrijk dat de stroom in zo'n situatie zo snel mogelijk weer werkt. Daarom bieden wij een speciale calamiteitenservice. Dag en nacht, 7 dagen per week staan wij voor u klaar om uw bedrijf constant draaiende te houden.

Laat u uw stalverlichting en stalventilatie installeren door een echte expert

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een kei geworden op het gebied van alle voorkomende installatietechniek bij boerderijen. Ook de tuinverlichting regelt u eenvoudig bij ons, zodat u niet in het donker van de stal naar de woning hoeft te wandelen. Wenst u gebruik te maken van onze uitstekende dienstverlening? Contacteer ons vandaag nog door te bellen naar het volgende nummer: 0342 – 42 29 25.  

Andere bekeken ook:

%%LinkStructuur1%%

Neem contact op