Selecteer een pagina

24/7 service

Verkoop

Reparatie

24/7 service

Verkoop

Reparatie

Home » Storingsdienst Lunteren

Storingsdienst Lunteren

Een storingsdienst in regio Lunteren en Barneveld waar u altijd op kunt vertrouwen. Die dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar staat. En waar u nooit tevergeefs een beroep op doet. Dat is wat u kunt verwachten bij G. van Hoef Elektrotechniek. Dankzij ruim 35 jaar ervaring in het vak ontvangt u bij ons altijd puur vakmanschap, kwaliteit en de beste service.

Onze storingsdienst in Barneveld, nabij Lunteren staat altijd voor u klaar

Storingen gebeuren op de meest onverwachte momenten. Waar u in sommige gevallen prima kunt wachten tot het dichtstbijzijnde installatiebedrijf weer opent, zijn er ook veel noodgevallen. Denk hierbij aan uitgevallen ventilatie in boerderijen of andere situaties waar essentiële bedrijfsprocessen stilvallen. Voor deze situaties in regio Lunteren en Barneveld, is er onze storingsdienst. 24 uur per dag schieten wij u te hulp om uw storing binnen een mum van tijd te verhelpen.

Ook in te schakelen voor algemene installatiewerkzaamheden

Zit er geen spoed achter de elektrotechnische werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren? Dan zijn wij u tijdens de reguliere werktijden graag van dienst. Voor alle voorkomende elektrotechnische installatietechniek in de omgeving van Barneveld bieden wij de juiste oplossing. Werkzaamheden binnenshuis en buitenshuis in nieuwbouw, maar ook bij verbouwingen en renovaties, wij verzorgen alle gewenste diensten op het gebied van elektrotechniek voor u.

Zo schakelt u onze storingsdienst in

Stel, er is een storing bij uw boerderij of bedrijfspand in regio Lunteren en Barneveld, hoe schakelt u onze storingsdienst dan precies in? Dit doet u door te bellen naar het volgende nummer: 0342 22 10 09. Op deze manier spreekt u direct met een van onze specialisten waardoor gepaste hulp snel ter plaatse is. U kunt ook een e-mail sturen naar g.v.hoef@kliksafe.nl.

Neem contact op

G. van Hoef Elektrotechniek