Selecteer een pagina

24/7 service

Verkoop

Reparatie

24/7 service

Verkoop

Reparatie

Home ยป Witgoed Lunteren

Witgoed Lunteren

Voor de aanschaf én reparatie van al uw witgoed in de regio Lunteren, gaat u naar G. van Hoef Elektrotechniek, gevestigd in Barneveld. Bij ons vindt u nog het echte vakmanschap zoals u dat kent van vroeger. Wij zetten onszelf in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mogen we u binnenkort verwelkomen in onze winkel in Lunteren?

Deze voordelen ervaart u als u witgoed aanschaft in onze winkel dichtbij Lunteren

Wasmachines, drogers, vaatwassers en zelfs koelkasten, u vindt het allemaal in ons assortiment. Wanneer u uw witgoed aanschaft bij onze winkel dichtbij Lunteren ervaart u veel voordelen. Zo krijgt u altijd goede garantie en profiteert u van gratis bezorging. Als servicegericht elektronisch installatiebedrijf geven wij u ook altijd persoonlijk advies, zodat u volledig tevreden bent over uw aankoop.

Vakkundige reparatie van uw witgoed in regio Barneveld

Niet alleen voor het aanschaffen van nieuw witgoed, maar ook voor de reparatie en onderhoud ervan bent u bij dé elektricien van Barneveld aan het juiste adres. Zolang u in de omgeving van Barneveld woont, komen we gewoon bij u thuis en rekenen we geen voorrijkosten. Zo ontvangt u altijd de hoogste service en kwaliteit voor een redelijke prijs.

Uitsluitend witgoed van goede kwaliteit bij onze winkel in Barneveld, nabij Lunteren

Wanneer u een nieuwe vaatwasser, koelkast of wasmachine gaat kopen, is het logisch dat u wilt dat het apparaat goed functioneert en daarbij voor lange tijd meegaat. Kortom: u wilt goede kwaliteit ontvangen. Doordat wij al onze producten nauwkeurig selecteren, bent u in onze winkel altijd verzekerd van een apparaat dat van goede kwaliteit is én veilig in gebruik is. Dat altijd voor een goede prijs.

Zien we u snel in onze winkel?

In onze winkel in Barneveld ontvangt u advies bij aankoop van uw witgoed, maar kunt u ook terecht voor reparatie van uw oude witgoed. Met onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat er precies aan uw wensen wordt voldaan. Komt u binnenkort langs in onze winkel? Wij heten u van harte welkom. Wenst u een afspraak te maken voor een reparatie? Of heeft u een vraag? Bel dan naar 0342 – 42 29 25 of benader ons via het contactformulier

Andere bekeken ook:

%%LinkStructuur1%%

Neem contact op