Selecteer een pagina

24/7 service

Verkoop

Reparatie

24/7 service

Verkoop

Reparatie

Home ยป Groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen

Of u nu een extra groep wilt laten aanleggen of uw gehele groepenkast wilt laten vervangen, G. van Hoef Elektrotechniek, gevestigd in Barneveld, doet het graag voor u. Puur vakmanschap, dat is wat u van ons kunt verwachten. Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak weet u zeker dat u de nodige kennis en expertise ontvangt. Het vervangen van een groepenkast of het aanleggen van een extra groep voeren wij te allen tijde netjes en vooral veilig uit.

Laat uw groepenkast vervangen door een echte specialist in het vak

Het vervangen van een groepenkast of het aanleggen van een extra groep is geen enkel probleem voor ons flexibele bedrijf uit Barneveld. Als veelzijdig en betrouwbaar elektronisch installatiebedrijf zijn wij uniek in onze soort. Een kei op het gebied van alle veelvoorkomende elektrotechnische installatiewerkzaamheden. Ook het plaatsen van ventilatie, wandcontactdozen en het leggen en verleggen van leidingen doen wij graag voor u.

Last van een storing? Wij verhelpen het!

Calamiteiten met elektrische installaties heeft u niet in de hand. Ook in deze situaties zijn wij uw redder in nood. Zeven dagen per week, 24 uur per dag zijn wij u van dienst met het verhelpen van uw storing. Het gaat hier natuurlijk wel op echte noodgevallen die niet langer kunnen wachten. Denk hierbij aan een volledige uitval van de stroom of wanneer bepaalde bedrijfsprocessen niet kunnen doorgaan.

Extra groep aanleggen? Groepenkast vervangen? Neem contact op!

Door vandaag nog contact met ons op te nemen, weet u zeker dat wij spoedig bij u langs komen om uw groepenkast te vervangen, het aanleggen van een extra groep of een andere klus op elektrotechnisch gebied. U contacteert ons door te bellen naar het volgende nummer: 0342 – 42 29 25

Andere bekeken ook:

%%LinkStructuur1%%

Neem contact op